sobota 27. prosince 2008

Zbožňuju toho kluka, co mi upřímně řekne -lásko- stejně jako-vole- :D a nebojí se všechny infantilnosti páchat se mnou..kdybys byl "můj", ukázala bych Ti, jakej svět může bejt !

čtvrtek 25. prosince 2008

hele, proč si držíš všechny tak od těla ?
znervózníš, když máš pocit, že máš rád ?

středa 24. prosince 2008

Takže,..

..krásné a zvrácené Vánoce, ať už to znamená cokoliv !

pátek 19. prosince 2008

Ráno tvrdý reset

Kdyby ten zámek měl 28 západů, hádej kolikrát bych otočila klíčem ?

čtvrtek 18. prosince 2008

stale stale stale stale dokola

neděle 14. prosince 2008

vzkaz v láhvi

Když jsme naposledy psali psaníčka do lahve, napsala jsem, že už nechci žádné další letní prázdniny ( a nebyl to jen momentální nápad ).
Co by jste si přáli VY ?

pátek 12. prosince 2008

Zbožňuju klasicky páteční táborskej šum, a taky, když tě míjím v protisměru a tváříš se tak zamyšleně..

pondělí 8. prosince 2008

Přišlo mi dneska strašně milý, že se člověk, kterej vás zná pár měsíců, a to stylem, že se jen pozdravíte, zajímá, jestli nejsem smutná, nebo unavená...tak nějak mě to zahřálo!

sobota 6. prosince 2008

Ahoj a Ty mlčíš..

Dívám se z okna čtvrtého patra na část PE a hádám, která silnice je ta správná směrem Křemešník ? Přemýšlím, kolikrát jsem tu už seděla, počítala minuty do konce a toužila se dostat na střechu protějšího paneláku. Toužím vědět esi je odsaď lepší výhled, než z věže...
Takový zvláštní sny a do toho černej mercedes. Nemám je ráda. Vlastně nebudu mít už asi nikdy, stejně tak, jako všechny ty otravný neděle. Nikdy jsem si nevšimla, že v Miňonkách je nad - n - srdíčko...hezký. Vůbec nemám chuť vymýšlet plesový šaty. Jsem strašně nerozhodná. Není ta černá už trochu nudná ?! Tak šíleně mě tyhle společenský záležitosti nebaví ! Jdu spáchat perníčky ( jo, teprve !) letos se na nich vyřádim. Tak hezkýho Mikulajdu Všem, kdo o to stojíte :D